Kínában startol a Desire 709d

A One és One mini iránti vártnál gyengébb keresletet látva a HTC az alsóbb szegmensben is igyekszik rákapcsolni, éppen ezért a világ legnagyobb piacán mutatta be a legújabb, mérsékelt árfekvésű mobilját. A Desire 709d műszaki felszereltségét tekintve átlagosnak mondható, hiszen 5 hüvelykes, 540 x 960 képpontos Super LCD2 kijelzőt, Full HD videók rögzítésére alkalmas 8 megapixeles fő és 2,1 megapixeles előlapi kamerát, 1,2 GHz-es négymagos Snapdragon 200 (Cortex-A5) processzort, Adreno 203 grafikus gyorsítőt 1 GB RAM-ot, microSDHC kártyával bővíthető 8 GB belső memóriát és 2100 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az Android Jelly Bean operációs rendszert futtató készülék Kínán kívüli premierjéről egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire 500 - vágyakozni szabad

    A tajvani gyártó egy újabb középkategóriás eszközzel rukkolt elő, szép formaterv és a legújabb Sense 5 felület jellemzi, ráadásul a sebesség is rendben van.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

Hirdetés