Kínai certifikációt kapott a Honor 5A és 5A Plus

A TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság ismét „lebuktatott" két mobilt, ezúttal a Honor 5A és 5A Plus készülékekre került sor. Az alábbi képen a Honor 5A látható, ami négymagos, 1,3 GHz-es processzorral, 5 hüvelykes HD (720 x 1280 pixel) kijelzővel, 2 gigabájt RAM-mal és a 16 gigabájtos belső tárolóval próbál majd vásárlókat csábítani. A 2200 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt eszköz hátuljára 13 megapixeles kamera kerül dupla ledes villanóval, elöl pedig 2 megapixeles kamera dolgozik.

A Honor 5A kijelzője 5 hüvelykes, felbontása 720x1280 pixel. A Honor 5A kijelzője 5 hüvelykes, felbontása 720x1280 pixel.
A Honor 5A kijelzője 5 hüvelykes, felbontása 720x1280 pixel. [+]

Az 5A Plus nagyobb, 5,5 hüvelykes kijelzőt kapott, ebből adódóan a méretei is megnőttek, ám a kijelző felbontása ugyanúgy 720 x 1280 pixel, mint a kisebb testvér esetén. Lapkája viszont más, nyolcmagos, 1,8 GHz-es processzorral dolgozik, ugyanakkor a RAM és a belső tárolóegység maradt 2/16 GB. Az akkumulátor nagyobb, 3000 mAh kapacitású, a 13 megapixeles hátlapi kamerával szemben pedig 8 megapixeles lett a szelfik készítésére használható egység.

A kijelző felbontása nem, az átlója viszont nőtt, 5,5 hüvelykre. A kijelző felbontása nem, az átlója viszont nőtt, 5,5 hüvelykre.
A kijelző felbontása nem, az átlója viszont nőtt, 5,5 hüvelykre. [+]

Mindkét eszköz 4G-képes, és bár a fenti mobilok a China Mobile-hoz tartoznak, szinte biztosan érkezik belőlük nemzetközi változat. Az árakról és a bemutatás időpontjáról sajnos semmit nem lehet tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 5X - tisztességes munka

    Komolyan előrelépett a Honor X sorozata egy év alatt, a fémház, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a Snapdragon 616 kombinációja viszont erősebb konkurenciával találkozik.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés