Kis termettel pózol a Xiaomi 12

Az év végéig várt csúcskészülék friss renderképeket kapott, és kellemesen visszafogott mérettippeket.

Nem a Xiaomi 12 lett az első Snapdragon 8 Gen 1-gyel szerelt mobil, de most őszintén: kinek vannak emiatt álmatlan éjszakái? A lényeg: a gyártó év végéig ígéri egy vagy több 12-es szériájú telefon bemutatóját, és bár még mindig nem került a leleplezésre sor, akad az informátorok tarsolyában megosztani való.

Például friss renderek az alapmodellről, de a Zoutons méreteket is tud közölni, és azok meglepően előnyösek: 152,7 x 70 x 8,6 milliméteren az alapkiszerelés egész kezesnek tűnik, hát még a 6,2"-es képátló, kevés kávával. Érdemes megjegyezni, hogy a forrás QHD+ helyett ezúttal FHD+ panelről ír, ám a Mi 11 jóval terebélyesebb képernyőhöz társított nagyobb felbontást, szóval ez nem feltétlenül hátrány.


(forrás: OnLeaks / Zoutons) [+]

A Xiaomi különben is „tartozik” egy kisebb telefonnal, elvégre jól emlékszünk a remek Mi 9 SE apróbb méretére – ellenben a komplett 11-es széria tepsiméretben futott be. Nyilván lesz a Xiaomi 12 családban jóval nagyobb darab is, akárcsak kamerában komolyabb tudású. Azért remélhetőleg az itt látható modell hardverben és fotós-videós képességekben is csúcskategóriás lesz, nem amolyan light változat.

Előzmények

Hirdetés