Kisebb telepet kap a Note8 az elődjénél

Ha számszerűsíteni kellene, mennyire ment félre a piacról a kigyulladó akkumulátorok miatt kivont Samsung Galaxy Note 7, azt lehetne mondani: 300 mAh-val. Ennyivel lett szűkösebbre véve ugyanis a Note FE néven visszavezetett, biztonságos, majdnem mindenben megegyező ketyere telepe a pórul járt modellnél (3200, illetve 3500 mAh).

Ez lehet a Galaxy Note8 telepe
Ez lehet a Galaxy Note8 telepe (forrás: SlashLeaks) [+]

A két Galaxy S8 sem kapott gigászi akkumulátort (5,8": 3000 mAh, 6,2": 3500 mAh), és ha lehet hinni a legújabb kémfotónak, amelyen állítólag az augusztus 23-án érkező phablet energiaforrása van, a Note8 sem részesül a Mate 9-hoz hasonló kapacitású akkumulátorból. A telep a SlashLeaks kamerája szerint 3300 mAh-s lesz, a képátló pedig 6,3"-es vagy 6,4"-es.


(forrás: Evan Blass) [+]

Segíthet persze az üzemidőn a takarékos Super AMOLED panel és a 10 nanométeres csíkszélességen gyártott SoC, ám így is nehéz lesz a Note8-nak felvennie a versenyt a 4-5000 mAh-t prezentáló riválisokkal. Bár az S Pennel szerelt phablet augusztus 23-án mutatkozik be, nem lesz azonnal elérhető. A koreai ET News úgy tudja: az értékesítés a gyártó hazai piacán szeptember 15-én indul.

A Note 8 az S8 mellett minden apró részletében. A galéria megnyitásához kattints a a képre!
Az S8 a Note 8 mellett, minden apró részletében. A galéria megnyitásához kattints a a képre! (forrás: Raj. A. Desai.) [+]

Végezetül Evan Blass is előállt némi kémanyaggal: közzétette a fenti promóképeket, Raj. A. Desai.‏ pedig publikált néhány összehasonlító ábrát az íveltebb S8-cal, annak a sarkainál kevésbé lekerekített Infinity Display megjelenítőjével és az egy helyett dupla hátlapi kamerával. A galéria megtekintéséhez kattints a képek valamelyikére!

Azóta történt

Előzmények

  • Ez a Samsung Galaxy Note8

    Evan Blass az eddigi leginkább hivatalosnak tűnő, a sajnálatos ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedést megerősítő renderképet közölt az e hónapban elstartoló phabletről.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

Hirdetés