Kiszivárgott az Android 7.0 a Mate 8-ra

A Huawei Mate 9 és ívelt variánsai már Android 7.0-val mutatkoztak be, és a gyártó két korábbi csúcsmodelljére, a P9-re és a Mate 8-ra is gőzerővel készül a Nougaton alapuló, 5.0-s EMUI rendszerverzió.

Ez számos újdonságot bevet az osztott képernyős módtól kezdve az átszabott felületen át a kibővített értesítésekig, és úgy tűnik, a P9 update béta után sikerült a gyártó szervereiről a Mate 8-ra szánt, kiadás előtti szoftverváltozatot is megkaparintani. Ezt az alábbi linkről lehet beszerezni, persze csak saját felelősségre szabad telepíteni a hivatalos startig.

Előzmények

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • Ilyen lesz az EMUI 5.0 Android Nougat alatt

    Kiszivárgott és ki is próbálható a Huawei és Honor készülékek legújabb, még fejlesztés alatt álló szoftverfelülete. Az Android 7.0 Nougaton alapuló EMUI 5.0 jelentős változásokat hoz.

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés