KitKat frissítést kap a HTC One GPE

Az Android platform legújabb kiadásaihoz elsőként a Nexus referenciamobilok tulajdonosai férhetnek hozzá, hiszen a Google által rendelt, elsősorban fejlesztőknek szánt készülékek minden esetben az operációs rendszer módosítatlan felületét futtatják. A Galaxy S4 „Google Play Edition” bejelentésével azonban egy új kategória keletkezett, melyek tagjai az Android referenciamodelleknél később kapják meg ugyan a rendszerfrissítéseket, de továbbra is az elsők között lehetnek. A tajvani gyártó közleménye szerint már csak a Goolgle jóváhagyására vár a HTC One Android 4.4 KitKat rendszerfrissítése, így az várhatóan napokon, vagy heteken belül eljuthat a felhasználókig.

A Google frissített operációs rendszerének egyik legfontosabb eleme a teljesítmény optimizálását célzó „Project Svelte” javítócsomag integrálása, mely mellett nagyobb ikonok, új Hangouts és email kliens és egyesített kommunikációs hub is szerepel a repertoárban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Android 4.4 bemutató

    Megérkezett a Google legújabb édessége, mely a KitKat névre hallgat. Egy Nexus 5 fedélzetén próbáltuk ki, mit tud az Android operációs rendszer legújabb, 4.4-es változata.

  • HTC One - Android 4.3 frissítéssel

    Az amerikai premiert követően a HTC One rendszerfrissítése Európában is néhány héten belül elérhető lesz.

  • Újabb fotók az Android 4.4-ről

    A Google KitKat fantázianéven érkező Android mobil operációs rendszeréről újabb képernyőképek láttak napvilágot.

Hirdetés