Kontrollert dobott piacra a Xiaomi

Hirdetés

A Xiaomi a piac legdinamikusabban terjeszkedő gyártója, csak az év első felében 26,1 millió okostelefont értékesítettek, 271%-os növekedést elérve az egy évvel korábbi időszakhoz képest, pedig az Mi-4 és az Mi Pad táblagép a második félév statisztikáiban fog először felbukkanni.

Bemutatkozott a Xiaomi bluetooth-os kontrollere

A gyártó több telefonja már nálunk is megvásárolható, azonban akad más termékkategória is, amiben a Xiaomi kipróbálta magát, és az új nVidia Shield tablethez hasonlóan a szintén Tegra K1-es Mi Pad most vezeték nélküli kontrollert is kapott. Az egyelőre csak Kínában elérhető termékről túl sok minden nem derült ki azon kívül, hogy az eszköz Bluetooth-on keresztül fog csatlakozni a Xiaomi termékeihez, az első háromszáz szerencsés vásárló mindenesetre 1 jüanért megkaparinthatja a kínaiak új eszközét, azaz mindössze 40 forintot kell érte kifizetnie. Persze a készülék hivatalos ára ennél magasabb lesz. Hogy mennyivel, azt egyelőre nem lehet tudni.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

  • Újabb rekordot döntött a Xiaomi

    A kínai gyártó legújabb készüléke, a Mi-4, hazai pályán, a tavalyi csúcskészülék, a Mi-3 pedig Indiában rendkívül kelendő, fél perc alatt elfogyott az első készlet.

  • Mától vásárolható meg a Xiaomi Mi-4

    Megindult Kínában a Xiaomi új csúcsmodelljének értékesítése, a fémházas Mi-4 nemzetközi premierjére azonban még várni kell.

Hirdetés