Közel a csupa kijelző OnePlus 7 premierje

Újabb tokok célozgatnak a OnePlus csúcskészülék érkezésére és noccsmentes előlapjára. Van, ahol a 6T ára esett, ami készletkisöprésre utal.

Bár évi két készüléket szokott piacra dobni, nem sieti el a OnePlus a naptári esztendőn belül első okostelefonja bemutatóját. Már csak azért sem, nehogy egy Galaxy S vagy Huawei P készülék marketinggépezetének közepén landoljon a (leginkább online) boltokban. A OnePlus 6 tavaly májusban, a 6T pedig októberben érkezett, ám lehet, hogy a OnePlus 7, ami akár már az MWC-n is kint lehetett, a szokásosnál picit előbb bemutatkozik.

Az 5G-s OnePlus prototípus a barcelonai MWC-n
Az 5G-s OnePlus prototípus a barcelonai MWC-n [+]

Ugyan Barcelonában nem volt kiállítva a gyártó idei első csúcskészüléke, ott volt viszont egy hosszúkás, lekerekített, noccs nélküli és 5G modemmel szerelt prototípus a következő mobilhálózati generáció előnyeit demonstrálni, és mostanában kezdenek felbukkanni a OnePlus 7 védőtokjai.

A OnePlus 7 és védőtokja
A OnePlus 7 és védőtokja (forrás: AndroidPure)

A tartozékgyártók ugyanis a bemutató előtt megkapják a pontos dizájnt, hogy időben elkészülhessenek portékáikkal, persze nyilván nem illik a formát kiszivárogtatni, sőt: jogi következményei is lehetnek. Ettől még az AndroidPure rábukkant egy újabb adag védőtokra, bennük a OnePlus 7 renderképével, zéró kamerával az előlapon és három optikával a hátlapon. Ez a forma pedig egybecseng az @OnLeaks renderképével, amely szintén motorikusan kiemelkedő szelfiegységre számít.


(forrás: DHGate) [+]

Ez önmagában nem jelenti azt, hogy közel a bejelentés, viszont Kínában 400 jüannal esett a 6T ára, így a 6/128 GB-os modell már csak 3000 jüanba kerül (127 ezer forint), ami készletkisöprésre utal, az pedig arra, hogy már folyik a OnePlus 7 eladásainak előkészülete. A specifikáció egyelőre nem ismert, ám nem alaptalan a 7 nm-en gyártott Snapdragon 855 felbukkanására számítani. A kérdés már csak az, hogy még április havában, avagy májusban jön el a leleplezés pillanata.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés