Különleges kamerát kap a Vivo Nex 2

Közeleg a Vivo Nex 2 bemutatója, és bár az elődje se volt épp mindennapos mobilkészülék, az újdonság még különlegesebbnek ígérkezik. No nem a noccs- és kávamentes, 6,59"-esre tippelt kijelző miatt, hiszen az előző Nex is hasonló paraméterekkel rendelkezett – ezúttal a hátoldalon lesznek az érdekességek.


(forrás: Weibo) [+]

Ilyen a várhatóan 5,5"-es, másodlagos megjelenítő, ami akár elsődleges is lehetne ekkora képátlóval. Főleg, mivel kínai források szerint pont úgy lehet majd használni, mint a másikat a túloldalon. A kijelzőre errefelé azért van szükség, mert a Nex 2 kihagyja a szelfi kamerát, és mindenféle fotózáshoz a hátlapi triót fogja bevetni. A kameragyűrű körül ráadásul színes LED fog körbefutni, de nem is ez a lényeg.


(forrás: Weibo) [+]

Az érdekességet a különlegesen nagy fényerejű, f/1,3-as rekeszértékű optika jelentheti a főegység esetében, és valamiféle térérzékelő funkció is tartozhat a rendszerhez. A készülék meghajtásáért a Snapdragon 845 felelhet, akár 10 GB RAM-mal, az energiaellátásért pedig az előd 4000 mAh-s telepénél kisebb akkumulátor, 22,5 wattos gyorstöltéssel. A Nex 2-t a Vivo várhatóan december 11-én, azaz jövő hét kedden jelenti be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Mozgóképen a dupla kijelzős Vivo Nex 2

    Nem lőtte el minden idei puskaporát az első Nex mobillal műfajt teremtő Vivo: a Nex 2 elhagyhatja a mechanikus alkatrészeket, másodkijelző javára.

  • Gyönyörű videóval bizonyít a Vivo

    A Vivo mindent elkövet, hogy meggyőzze a fogyasztókat a Nex-ben alkalmazott technológia tartósságáról.

  • Bírja a strapát a Vivo Nex

    Hiába a mozgó kamerarész, nincs gond a Vivo Nex összeszerelésével, noha az IP minősítés kimaradt.

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

Hirdetés