Lassan jöhet a Moto E7 Plus

Tekintve, hogy a Moto E6 Plus tavaly ilyentájt mutatkozott be, már várjuk az új generációt, amiről történetesen már egy csomó mindent lehet tudni.

Jelentős előrelépésnek ígérkezik a Motorola új, belépő szintű készüléke. Ha minden igaz, a Moto E7 Plust az idei, 11 nanométeres Snapdragon 460-as szettel szerelik 4 GB rendszermemóriával és 64 GB bővíthető belső tárhellyel, ami a Moto E6 Plusban dolgozóm két éves Helio P22-t váltja az új generációval. A 48 és egy 2 megapixeles segédszenzorból álló kamerarendszer is divatos elrendezést kap, alatta pedig a szokásos Moto-logós ujjlenyomat-olvasó található.

A kijelzőbe most is belelóg majd a 8 megapixeles előlapi kamera, de kisebb és dizájnosabb szenzorcseppel, a HD+ (720 x 1600 pixel) felbontású panel 6,5 hüvelykesre terebélyesedik. Mindehhez 5000 mAh-s,10 wattos teljesítménnyel, microUSB-n tölthető akkumulátor jár. A csatlakozóért kár, de legalább lesz 3,5 milliméteres jack. A készülék Európában elvileg 149 euróba (53 ezer forint) fog kerülni, de a forrás úgy tudja, Németországban egy kicsit alacsonyabb összegre számíthatnak.

Azóta történt

  • Kicsit drágább lett a Moto E7 Plus

    A várakozásoknak megfelelő specifikációval, de az előzetes várakozásokhoz képest picit drágábban mutatkozott be a Moto E7 Plus.

  • Bemutatkozott a Moto E7

    Hasonló kaliber, de kissé szerényebb, mint a szeptember óta elérhető Moto E7 Plus. Európában is belépő árszinten nyit.

Előzmények

Hirdetés