Lebukott a Gear Fit 2 és egy különleges füles?

A Samsung Gear Fit máig az egyik legfrankóbb megjelenésű aktivitásmérő és okoskütyü, ám két év eltelt azóta hogy mi is leteszteltük, és még mindig nem futott be a folytatása. A VentureBear most azonban hozzájutott pár kémfotóhoz egy tesztelőtől, aki állítólag a Gear Fit 2-t próbálgatja. A specifikációt illető információk egyelőre szűkösek, úgy tűnik mindenesetre, hogy a színes AMOLED kijelző még íveltebb lehet, és a lépésszám és pulzusszám mérés mellett GPS is kerülhet az apró, karra csatolható aktivitásmérőre.

Ilyen lehet a Gear Fit 2
Ilyen lehet a Gear Fit 2

Ennél is érdekesebb a VentureBeat szerint a Gear IconX néven tesztelés alatt álló, earbud típusú füles. Az egy-egy hallójáratba illeszkedő modulok vezetékmentesen csatlakoznak a mobilhoz, akkumulátor lapul bennük, sőt: az egyikben még egy 4 gigabájtos tárolóegység is akad, így önállóan is képes lehet az IconX zenelejátszásra.

Különleges fülest készülhet piacra dobni a Samsung
Különleges fülest készülhet piacra dobni a Samsung

Tovább fokozhatja az érdeklődést a VentureBeat szerint az, hogy a por- és vízálló füles valamiféle aktivitáskövetésre is képes lehet. A Bluetooth earbudokat állítólag érintésérzékeny panellel lehet majd kezelni. A tesztelő az árakról és a várható megjelenésről nem árult el információkat.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

Hirdetés