Lebukott a Honor 4X

Az oizoioi forrásai szerint a Kirin 620 chipsettel szerelt Honor 4X már előrendelési fázisba került, annak ellenére, hogy még a készüléket nem mutatták be hivatalosan, erre elvileg december 16-ig várni kellene. A saját fejlesztésű SoC melletti döntés nem véletlen, hiszen a Snapdragon 410-zel ellentétben ebben egy nyolcmagos processzor teljesít szolgálatot, egy Mali-450 GPU társaságában. A lapka 64 bites architektúrájú, és támogatja természetesen a 4G/LTE hálózatokat.

Honor 4X

A 4X további specifikációi is kellemesnek mondhatók, 5,5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelzővel, 13 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerával és 3000 mAh kapacitású akkumulátorral próbálja vásárlásra csábítani a felhasználókat. A kétféle kiszerelésben forgalomba kerülő termék olcsóbbik változata 1, míg a drágábbik verzió 2 GB RAM-mal érkezik. Előbbi a hírek szerint 129 dollárba, vagyis nettó áron átszámolva 32 ezer forintba, utóbbi pedig 161 dollárba, vagyis 40 ezer forintba  fog kerülni. A december közepén tartandó eseményen egy másik nagyágyút is bemutatnak majd a kínaiak, a Honor 6 Plus a dupla hátlapi kamera miatt lehet majd érdekes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

  • Honor 4X – belépő szint a maximumon?

    Méretes HD kijelzővel, 64 bites processzorral, 2 GB operatív memóriával és LTE modemmel debütálhat a Huawei mélyen árazott kétkártyás okostelefonja.

  • A Huawei Honor 4X is a TENAA-nál járt

    Felbukkant a TENAA oldalán a Huawei Honor 4X, amely a Kínai Népköztársaságban rendkívül alacsony árával hódíthat.

Hirdetés