LED-es értesítő mod készül az új, 5G kompatibilis Moto Z-hez

A Moto Z 2017 kinézete nagy valószínűséggel nem fog komoly meglepetéseket okozni, egyrészt a Moto Modokkal való kompatibilitás megtartása miatt, másrészt meg mert már láttuk. Az MWC-n bemutatott, készülő Moto Modok egyike magát a készüléket is megmutatta. A GamePadbe foglalt eszköz egyetlen újdonsága látszólag az újratervezett home gomb, amely az ujjlenyomat-olvasót is integrálja, amely ezúttal látszólag inkább a káva síkja alá került, eltérően a Moto Z kialakításától, ahol kiemelkedett belőle.


(forrás: AndroidCentral) [+]

A lengyel Imagine Tech is speciális, új modon dolgozik, aminek várható sikerét a 198%-osan teljesített IndieGoGo kampány is előrevetíti. A koncepció lényege egy apró részleteiben testreszabható, RGB LED sáv, vagyis teljesen körbe fut, tehát inkább kereten alapuló értesítés rendszer, amelyet az Imagine Tech által fejlesztett, Edge Mod alkalmazással lehet menedzselni. Nem csak az egyes alkalmazások értesítései különíthetőek el különböző színekkel, de a LED fény aktivitása is személyre szabható; tud pulzálni, hullámozni, vagy simán csak megjelenni az éleken.

A fekete (Midnight Black), ezüst (Might Silver) és karmazsin vörös (Crimson Red) színekben készülő, polikarbonát Edge Mod kétféle variánsa várható. Az Edge Force kicsit testesebb, viszont az 152,5 x 73,2 x 5,0 milliméteres kiterjedésbe belefért egy 2000 mAh-s akksi is, ami képes tölteni az eszközt. Az extra akkumulátorkapacitás opcionális, a felhasználó spórolhat az energiával, ha csak egy bizonyos töltöttségi szint alatti engedi működésbe lépni a modot, ami készséggel jelez is, ha fogytán vannak a készülék saját erőforrásai.


(forrás: Edge Mod IndieGoGo) [+]

Az Edge Air értelemszerűen vékonyabb, így a 152,5 x 73,2 x 3,5 milliméteres modulba nem fért kiegészítő telep, cserébe alkalmassá teszi a készüléket vezeték nélküli töltésre. Mindkét mod kompatibilis a Moto Z, Moto Z Play és Moto Z Force készülékekkel, valamint a vélhetően júniusban bemutatásra kerülő Moto Z (2017)-tel is. A modok árát szállítás nélkül 59 dollárra tervezik, ami nagyjából 17 ezer forintnak felel meg.


(forrás: DiaMariesbeat Twitter) [+]

A Moto Z idei kiadása a Qualcomm Snapdragon 835-ös csúcslapkájával várható, amely a Cat.16-os modemnek köszönhetően támogatja az 5G LTE hálózatot . Az egyik amerikai szolgáltató, a Sprint a New Orleansban bevezetett Gigabit Class LTE-ről szóló sajtóközleményében megerősítette, hogy a Qualcommal, a Motorola Mobilityvel és a Lenovóval együttműködve elérhetővé vált a területen az 5G hálózat, ezzel együtt a Moto idei csúcskészülékét is megmutatták, bár gondosan lemaszkolva.

Előzmények

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

Hirdetés