Hirdetés

Lekerült a régiózár a Samsung Good Lock alkalmazásról

A Galaxy Store-on keresztül telepíthető a Good Lock, tapasztalataink szerint One UI 3 és 5 között biztosan.

Hivatalosan eddig csak egyes, kiválasztott piacokon volt elérhető a Samsung Good Lock és a hozzá tartozó modulok, melyek lehetőséget biztosítottak a One UI szoftver teljes mértékű testreszabására, legyen szó a zárolt kijelzőn megjelenő óra dizájnjának megváltoztatásáról vagy akár az egykezes mód funkcionalitásának növeléséről. December 8-ra viszont lekerült a régiózár a programról, így a Galaxy Store-ba belépve a Samsung Galaxy telefonok felhasználói telepíthetik az alkalmazást. Nálunk egy One UI 3-as rendszert futtató S10-en és a legfrissebb One UI 5-öt használó Z Fold3-on is ugyanúgy elérhető volt, állítólag minden One UI 5-re frissülő telefon képes futtatni a Good Lockot. Frissítés: A fórumban jelezték, hogy a One UI 2.5-re is szintén elérhető a Good Lock. Az elvárt hardver a csúcskategóriás készülékeket és kiválasztott középkategóriás mobilokat foglal magába, utóbbi vélhetően az A-szériára utal, de nem egyértelműsítette a Samsung.

Good Lock a Galaxy Store-ban, valamint az alkalmazás főoldala. (Galaxy S10+)Good Lock a Galaxy Store-ban, valamint az alkalmazás főoldala. (Galaxy S10+)Good Lock a Galaxy Store-ban, valamint az alkalmazás főoldala. (Galaxy S10+) Good Lock a Galaxy Store-ban, valamint az alkalmazás főoldala. (Galaxy S10+) (forrás: Mobilaréna) [+]

Az alkalmazás nyelve nincs egyelőre a kisebb piacokhoz igazítva, automatikusan angolul indul el a program, a támogatott nyelvek között a koreai és a kínai van még jelen. A Good Lock mellett egy rakás modul is elérhető lett természetesen, ezeket az alkalmazást megnyitva, vagy a Galaxy Store-ban a Made by Samsung gyűjtésre nyomva láthatjuk.

A Good Lock alkalmazást megnyitva láthatja az ember az összes, telefonjára elérhető modult.A Good Lock alkalmazást megnyitva láthatja az ember az összes, telefonjára elérhető modult.A Good Lock alkalmazást megnyitva láthatja az ember az összes, telefonjára elérhető modult. A Good Lock alkalmazást megnyitva láthatja az ember az összes, telefonjára elérhető modult. (forrás: Mobilaréna) [+]

Arra egyelőre nem sikerült rájönnünk, hogy ha korábban valaki a Fine Lock vagy pedig APK-ból telepített Good Lock segítségével használt egyes funkciókat, akkor azokat át tudja-e vinni a frissen elérhető Good Lockra. Arra is érdemes felkészülni, hogy vannak egyes funkciók, mint például a One UI 5-öt igénylő DropShip, melyek használatához minimum rendszer- vagy hardverkövetelmények vannak megfogalmazva, így nem elérhetők egységesen minden eszközön.

A Good Lock Galaxy Store-ból történő telepítéséhez és használatához csak egy regisztrált Samsung-fiók szükséges, az alkalmazás ingyenes, ahogy az elérhető modulok is. A SamMobile azt írja, Ausztria, Belgium, Finnország, Hollandia, Malajzia és Brazília régióiban is elérhető lett a Good Lock.

Előzmények

Hirdetés