Hirdetés

Lencsevégre kapták a Desire 830-at

A HTC megváltoztatta az elnevezéseket a mobiltelefonjainál, hiszen a legújabb csúcskészülék már elhagyta a One jelzőt, és szimplán csak 10 néven került forgalomba. Úgy tűnik viszont, hogy ez a stratégiai váltás nem érinti a középkategóriás eszközöket, vagy legalábbis a közeljövőben nem fogja. Felbukkant ugyanis az interneten néhány, Desire 830-ról készült fotó, amiről heteken belül hivatalosan is lehullhat a lepel.


[+]

A készülék már a formatervből felismerhető, hiszen nagyon régóta ilyen dizájnt használt a HTC a Desire sorozatnál, elöl felül biztos lesz értesítő led, alul pedig gyártói logó (ezt legalább a 10-ről száműzték), más érdekesség azonban nem igazán látható a felvételen.


[+]

A kijelző esetén a pletykagyárosok 5,46 hüvelykes képátlóra és 1080p felbontásra számítanak, ennek meghajtása a MediaTek MT6753 chipset és az 1,3 gigahertzre skálázott nyolcmagos processzor feladata lesz, méghozzá 3 gigabájt RAM segítségével. Az adatokat a 32 gigabájtos tárolóegységre menthetjük majd, az akkumulátor kapacitásáról egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

Hirdetés