Komoly lendületben a Samsung

Története második legjobb negyedévét produkálta 2017 elején a dél-koreai félvezető és elektronikai óriás, és akkor a Samsung Galaxy S8 páros eredményei még meg sem mutatkoztak. Ha az pozitív jel volt arra nézve, hogy a márka túltette magát a Note7 tavalyi válságán, akkor a hónap végére várt, végleges eredmények jelenthetik a gazdasági siker megkoronázását.

A Samsung Galaxy S8 és az S8+ kijelzője szinte kitölti az előlapot
A Galaxy S8 és az S8+ csak építőelemei a sikernek [+]

A kijelző, félvezető és sok egyéb üzletágban érdekelt vállalat előzetesen 60 billió wonra becsüli a második negyedév összesített árbevételét (14 billió forint), a nyereség oldaláról pedig nagyjából 14 billió won állíthat fel új céges rekordot (3,3 billió forint). Azt, hogy az egyébként számos eladási rekordot megdöntő S8 duó mekkora részt vállalt a sikerből, még nem tudni, és a végleges számadatokra is várni kell a hónap végéig. A tendenciát viszont már most látni: elég jól áll a dél-koreaiak szénája, legalábbis gazdasági fronton.

Azóta történt

Előzmények

  • Megint lekapták a Note8 dupla kameráját

    Az S Pennel szerelt zászlóshajó egy újabb kép alapján is úgy tűnik, dupla hátlapi kamerával és rossz helyen lévő ujjlenyomat-olvasóval érkezik.

  • Friss renderképek a Galaxy Note8-ról

    Az OnLeaks által közölt képek és rendervideó is dupla kamerát leplez le a hátlapon. Még mindig ellentmondanak egymásnak a pletykák a premier kapcsán.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

Hirdetés