Hirdetés

Lesz Mi 11 Lite is

Nyilván senki nem gondolta, hogy a Xiaomi legújabb csúcsszériája megáll összesen két modellnél. A pletykák szerint lesz Lite verzió is.

A Xiaominál is kezd elburjánzani a termékportfólió, amit a brandek defferenciálása valamelyest mérsékelhetett volna, de a regionális átnevezések és minimális módosításokkal új néven/másik márkanévvel kiadott modellekkel csak nehezíti az átláthatóságot. A Mi 11 vonalat egyelőre roppant egyszerű követni. Van a tavaly év végén bemutatott, Snapsragon 888-cal futó Xiaomi Mi 11 és, elvileg februárban, lesz egy komolyabb kamerarendszerrel szerelt Pro verzió.


[+]

Utána (valamikor márciusban) pedig esélyes egy Lite kiadás is Snapdragon 732G szettel, 6 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel. A vietnami forrás szerint sík, FHD+ LCD panelre számíthatunk a bal sarokba lyukasztott szelfikamerával és 120 Hz képfrissítéssel, kamerák terén pedig be kell érni egy 64 megapixeles főkamerával, illetve egy 8 és 5 megapixeles szenzorral. Valószínűleg előbbi lesz az ultraszéles. A vietnami piacon 350 dollárnak megfelelő árra számítanak, ami alig több, mint 100 ezer forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés