Letölthető az Android 6.0 számos Nexus eszközre

Hirdetés

A Google Marshmallow utolsó Developer Preview előzetese már augusztusban napvilágot látott, azóta pedig végleges formáját is elnyerte, természetesen már az új rendszer alapjain mutatkozott be a Nexus 6P és a Nexus 5X is. A keresőóriás a bemutatón megígérte, hogy hamarosan elérhető lesz az új szoftver a régebbi Nexusokra is, ezzel pedig nem állított valótlant, hiszen máris letölthetőek tgz formátumban a flashelhető mályvacukrok.

Marshmallow, vagyis mályvacukor az Android 6.0 édességes neve

A fájlokat a Google jól ismert fejlesztői oldalán találhatjuk meg, jelenleg az LG Nexus 5-höz, a Motorola Nexus 6-hoz, a 2013-as Asus Nexus 7-hez, a HTC Nexus 9-hez, illetve a Nexus Playerhez tölthetőek le a 6.0.0 verziószámú szoftverek. Az OTA frissítések is nemsokára elindulhatnak, aki viszont már most telepíteni szeretné a legfrissebb Androidot, az a beavatkozás előtt mindenképpen készítsen biztonsági mentést adatairól.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Nexus 6 - hatosfogat

    Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

Hirdetés