Hirdetés

LG blog: A mackók az Optimusról susognak

Ha azt mondom, hogy Susogós Mackók, akkor valószínűleg sokan tudják, hogy miről beszélek: egy magyar bábjátéksorozatról, melyet a Comedy Central televíziócsatorna vetít a műsorai közötti szünetekben. A sorozat 2008-ban indult, népszerűsége pedig egyre nagyobb, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy a két mackót (Sanyát és Brandont) a csatorna ismert humoristái, Mogács Dániel és Veres András mozgatják és szólaltatják meg. A pár perces epizódokkal operáló műsor úgy tűnik, hogy az LG érdeklődését is felkeltette, de az is lehet, hogy a mackók kezdtek el érdeklődni az Optimus termékcsalád iránt. A végeredmény mindenesetre az, hogy egyre több epizódban jelennek meg mobiltelefonok, egészen pontosan az androidos GT540.

Az LG elmondta, hogy összesen tíz epizódban fog szerepelni a telefonjuk, melyekből négyet a televízióban is sugározni fognak, a többit vírusmarketinggel fogják terjeszteni a nagyobb videómegosztókon. Jelenleg még nem érhető el az összes rész, de szintén négy darab már fent van többek között a YouTube-on is, aminek köszönhetően mi is meg tudjuk őket mutatni a tisztelt olvasóknak. Rögtön az első részben az egyik Mackó megpróbálja eladni nekünk a GT540-et, mindenképp látni kell, de persze a többit is érdemes megnézni ezen a szép péntek délutánon, hiszen a virtuális valóságról, magáról az Android rendszerről, valamint az üzemidőről is szó esik.

Ha megnéztétek az összes eddigi részt, gyertek el október 14-én, csütörtökön délután 6 órára a Mammut II-ben található LG Mobile márkaboltba, ahol elsők között nézhetitek meg az utolsó négy optimusos mackós filmet, plusz az LG Optimus GT540-et, és még az "igazi" Susogós Mackókkal is találkozhattok! Regisztrálni a Facebookon, az LG Magyarország rajongói oldalán lehet.

Bocha

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés