Hirdetés

LG blog: Holnap Optimus 7 nyereményjáték indul!

Az LG Mobile blog rendszeres olvasói már hozzászokhattak ahhoz, hogy a koreai gyártó igen nagyvonalúan bánik a nyereményjátékokkal és nyereményekkel. Most sincs ez másképp, így karácsony előtt (hangsúlyozottan nem karácsonyra, az egy külön nyereményjáték lesz!) küldtek nekünk egy Windows Phone 7 operációs rendszert futtató LG Optimus 7-et, hogy valahogy sorsoljuk ki olvasóink között.

A nyereményjáték díja egy LG Optimus 7
A nyeremény

Mi pedig nagyon örülünk a cég újabb felajánlásának, de akadt egy kis gond: a telefont kódzár védi. Azaz nem tudunk belépni a menübe egészen addig, amíg fel nem oldjuk ezt a kódot. Viszont nagyon ügyesek voltunk, ezért sikerült letöltenünk róla pár adatot, melyeket valószínűleg a gyárban felejtettek rajta; vannak itt képek, videók, zenei fájlok, mi pedig úgy gondoljuk, hogy maga a kód is ezekben lehet elrejtve. Gondolom mindenki rájött, hogy mi lesz a mostani játékunk lényege: egy-két naponta publikálni fogjuk ezeket a fájlokat, a tisztelt olvasók pedig kreativitásukat használva remélehetőleg meg fogják fejteni a titkot; aki elsőnek megteszi, az kapja meg a telefont. Természetesen nem kell programozónak vagy hekkernek lenni a megoldáshoz, de azt elárulhatom, hogy senkinek nem lesz könnyű dolga.

Hogy minden egyértelmű legyen, íme a játékszabályok:

  • A játék 2010.12.13-án indul és 2010.12.23-a előtt véget fog érni; hogy pontosan mikor, azt nyilván nem árulhatjuk el, mivel a gyorsaság is fontos szerepet fog játszani a vetélkedőben.
  • A játékhoz szükséges, hogy a játékos regisztrálva legyen a Mobilarena fórumára. Aki nincs, tegye meg most!
  • A játék folyamán mindenféle fájlokat fogunk publikálni az LG Mobile blogba, melyek a Mobilarena címlapján is megjelennek majd. Ezekből valamilyen úton-módon ki lehet majd szedni a megfejtést jelentő kód egy-egy részletét.
  • Az a játékos nyer, aki az utolsó (negyedik) rejtvény fórumtopikjába először beírja a helyes kódot. A nyertest a fórumban és privát üzenetben is értesíteni fogjuk, a készüléket Budapesten személyesen tőlünk lehet átvenni, vidékre pedig futárral küldjük majd el a nyereményt.
  • Minden játékos csak egy megoldást adhat le, a második beírása után kiizárjuk a versenyből, ahogy azokat is, akik több név használatával játszanak. Utóbbival tényleg nem érdemes próbálkozni, mert a kizáráson túl a fórumból való bannolással is jutalmazzuk majd a dolgot. :)
  • A megoldásokat csak aznap lehet beírni, amikor az utolsó (negyedik) rejtvény kikerül az oldalra. Ezzel zárjuk ki a tippelőket.

Holnap jönnek az első fájlok, mindenkinek kellemes szórakozást és sok szerencsét kívánunk!

Bocha, a Mobilarena és az LG stábja

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Optimus 7 - az első hetes

    Szerkesztőségünk vendége volt a már piacon lévő LG Optimus 7, a világ első Windows Phone 7-re épülő készüléke.

Hirdetés