Hirdetés

LG blog: Optimus L3 Dual előzetes

Bár a mobilos sajtóban az LG nevével mostanában az Optimus G és az Optimus L9 kapcsán lehet találkozni, a gyártó továbbra is jelen van az olcsóbb szegmensben is. Nemrég megérkezett szerkesztőségünkbe az L széria legújabb tagja, amely az Optimus L3 bővített változatának is tekinthető. A készülék érdekessége a két kártyás működésben rejlik, a mobil ugyanis egyszerre két SIM-et is tud kezelni, innen a Dual utótag.


[+]

A készülék a fent említett képességen kívül nagyjából megegyezik névrokonával, az Optimus L3-mal. A műanyag borítású készülék előlapján egy 3,2 hüvelykes képátlójú TFT-LCD kijelző feszít, melynek felbontása 240 x 320 képpontos. Az érintéseket kapacitív technológiával érzékeli, egyszerre legfeljebb két helyen, így a kétpontos nagyításról sem kell lemondani. A telefon oldalán a szokásos elemek (microUSB-aljzat, 3,5 milliméteres kimenet, ki- és bekapcsoló gomb, hangerőszabályzó) kaptak helyet, a hátlap alatt egy 1540 mAh kapacitású akkumulátor lapul.

A számítási műveletek elvégzéséért egy Qualcomm MSM7225A lapkakészlet a felelős, melyben többek között egy 800 MHz órajelű processzor és egy Adreno 200 grafikus gyorsító található. A RAM mérete 384 MB, a belső tárhely kapacitása 1 GB; utóbbi microSD-kártyával bővíthető tovább. A telefonon az Android rendszer 2.3.6-os verziója fut, a gyári UI helyett az LG saját felhasználói felületét kapta a mobil. A grafikai megújulás mellett ez egy rakás extra programot és minialkalmazást jelent, valamint néhány felületi elem (például a képernyőzár és a lehúzható értesítési sáv) funkcionalitása is bővült.


[+]

Első blikkre ennyit árulunk el a mobilról, hamarosan érkezünk a részletes teszttel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés