Hirdetés

LG blog: Szavazzatok, hogy milyen androidos alkalmazást szeretnétek!

Pár héttel ezelőtt az LG felhívást intézett a blog olvasóihoz, melyben arra kérte őket, hogy írják meg, milyen alkalmazásokat hiányolnak a jelenlegi okostelefonos kínálatból. Rengeteg hozzászólás és ötlet érkezett, melyeket a gyártó ezúton is szeretne megköszönni mindenkinek; az általuk leghasznosabbnak ítéltekből pedig most egy listát publikálunk, melynek elemeire lehet szavazni. Mivel a gyártó mindegyik alkalmazást hasznosnak ítélte, ezért sanszos, hogy mindegyikből lesz tényleges program, de a priorizálás miatt a szavazás mindenképp szükséges lesz. Szavazni a bejegyzés megjelenését követően egy hétig lehet, íme az egyes nevekhez tartozó leírás:

Magyar naviprogram turistáknak

Olyan magyar navigációs program, melyekkel a turistautak.hu és az openmaps.eu térképeit lehet használni. Jelenleg csak egy nagyon régi kezelőfelületre épülő megoldás van piacon

Mood widget

Egy apró widget, melyen az ember beállíthatja, hogy milyen kedve van, az eszköz pedig alkalmazkodik ahhoz; megváltozik a háttérkép, a csengőhang, adott esetben pedig az ikonok is.

LG klub kliens

Egy kliensprogram az LG klubhoz

Szállásfoglalás mobilról

Online szállásfoglaló portálhoz kapcsolódó kliensprogram, mellyel adott esetben jegyfoglalást is lehetne intézni; akár EU-n belül is.

Közlekedési információs adatbázis

Egy Fővinform vagy Útinform adatbázisra épülő kliens, mely a felhasználó által beállított hatókörön belül pikrogrammokkal mutatja a forgalmi információkat, azaz baleseteket, torlódásokat, munkálatokat. Az ikonokra kattintva elolvashatnánk az esemény jellegét.

Bankkereső alkalmazás

A felhasználó kiválasztja, hogy melyik bank ügyfele, majd aktuális GPS-pozíciója alapján a program megmutatja a közelében lévő fiókokat és ATM-eket. Előbbiekhez pontos információk is tartoznának az adott helyen elérhető szolgáltatásokról. Mindezt meg lehetne bolondítani azzal, hogy online bejelentkezhet a fiókba, ezzel rövidítve a várakozási időt.

Intelligens hangposta

Egy olyan hangposta alkalmazás, mely előre beállított időpontokban, előre beállított embereknek előre felvett üzeneteket küld. Tehát például be lehet állítani, hogy az ember minden csütörtökön 10-től 11 óráig előadáson van; ha XY vagy YZ ilyenkor hívja az illetőt, automatikusan elmegy egy üzenet, mely szerint 11 óra után várható a személyek visszahívása.

Szövegfordító

Egy olyan kamerát használó szótárprogram, mely magyarul is tud, a külföldi nyelvet pedig automatikusan felismeri; ha lefotózunk egy szöveget, azt lefordítja magyarra.

Fejlett feladatkezelő

Egy olyan feladatkezelő alkalmazás, melybe ismétlődéseket is be lehet rakni, plusz szinkronizálható a naptárral.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés