Hirdetés

LG blog: Véget ért az első QuickMemo-kampány

A napokban véget ért a londoni olimpia, a sportesemény alatt az LG háza táján is a játékoké volt a főszerep. Erre az időszakra időzítették ugyanis a QuickMemo névre hallgató jegyzetelőszolgáltatás első kampányát, mely a dél-koreai gyártó Facebook-oldalán futott. Az Optimus Vu, Optimus 4X HD és Optimus L7 fedélzetén debütáló modult ismertettük egy irományban, további információért az említett cikket ajánljuk.

A Take Dreams Further with QuickMemo névre hallgató kampányt (mely magyarul szabad fordításban az álmodj merészebbet a QuickMemóval szavakat jelenti) két részre osztották. Az első felvonás július 6. és 18. között zajlott le, melyben a résztvevők különféle buzdító üzeneteket küldhettek a sportolóknak. Az üzenetek küldésére egy saját Facebook-alkalmazással készült a gyártó, melyben a QuickMemót egy, a közösségi portálra épülő alkalmazás segítségével lehetett kipróbálni.

A második menet július 19. és augusztus 12. között került megrendezésre, melynek során az oldal kedvelői egy interaktív játékban vehettek részt. A felhasználók egyedi képeket rakhattak össze foci- és gimnasztika-témakörben, melyre szintén a virtuális QuickMemo szolgáltatást lehetett használni. A kampány végén a gyártó néhány Optimus telefont sorsolt ki a játékosok között, többek között Optimus 4X HD, Optimus L7 és Optimus Vu készülékek is gazdára találtak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés