LG G6 Compact?

Az LG idei csúcskészüléke elméletileg 5,7 hüvelykes, bár nagyon keskeny kávákkal körített kijelzőt kap, így nem törvényszerű, hogy a készülék dimenziói ennek arányában fognak növekedni. Feltételezésekkel tele a padlás, a február 26-ra meghirdetett barcelonai rendezvényen viszont minden ki fog derülni. Rengeteg dolgot már aránylag biztosan tudni vélünk, ilyen a moduláris kialakítás elhagyása, vagy az IP védettség reális esélye.

Meggyőző renderképek az LG G6-ról
Meggyőző renderképek az LG G6-ról (forrás: YouTube) [+]

A most előkerült védjegykérvény alapján viszont nem biztos, hogy csak egy darab csúcsmodell várományos az MWC-re, nem valószínű, hogy az LG csak úgy, minden különösebb ok nélkül kíván levédetni megnevezéseket. A G6 Lite feltehetően egy G5 SE jellegű, alacsonyabb teljesítményű variánsként jelenhet meg a későbbiekben, míg a G6 Compact egy kisebb képátlóval szerelt, de teljes értékű modell is lehet. Eddig egy csúcsmodellből érkezett kompakt, viszont más aspektusokban továbbfejlesztett verzió, de sajnos csak Japánban. Bár, a V20 kisebb, viszont vízálló variánsát, az LG V34 isai Beatet errefelé is ígérgették.


(forrás: GSMInfo) [+]

Nyilvánvaló, hogy a legizgalmasabb lehetőség a kisméretű, de teljesítményben és képességekben remélhetőleg megegyező G6 Compact, a fentieken kívül számos más, lehetséges terméknévre is védettséget kértek. Ilyen a G6 Hybrid, amiről megtippelni sem tudjuk, hogy miféle jószág lesz, ha egyáltalán. Van még olyan, hogy G6 Prix és Forte, valamint a célközönségről árulkodó nevű G6 Sense és Young, míg a G6 Fit jó eséllyel valamilyen aktivitásmérő lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Ma is kiszivárgott az LG G6

    Nagyon szereti idő előtt megmutatni magát a heteken belül hivatalosan is reflektorfénybe kerülő csúcsmobil. A G6 ismét kamerák előtt pózolt.

  • Újabb árulkodó meghívó az LG-től

    Lassan nincs mit mondani az LG G6-ról, hamarosan úgyis mindenre fény derül, de a legújabb meghívó ismét informatívra sikerült. Burkoltan.

  • Tényleg vízálló lesz az LG G6

    Apránként adagolja az információmorzsákat az LG. A mostani nagyon sokaknak lesz jó hír: valamiféle víz elleni védettséget szinte biztos kap a G6.

  • Még nagyobb telepet kapott az LG X Power folytatása

    Az X power2-ről az LG már most lerántotta a leplet, nehogy a G6 helyett a gigászi akkumulátorral szerelt középkategóriás modellre forduljon vasárnap minden figyelem.

Előzmények

Hirdetés