Hirdetés

LG Q92 5G-nek hívják az olcsóbb Velvetet

Az LG bemutatta a középkategóriába szánt, de 5G képes modelljét, ami elég sok paraméterben hasonlít a Velvet 5G-re.

Az LG Velvet főleg az új formanyelv miatt volt különösen érdekes, többek között pedig egy új szériát is megalapozott. A most bemutatott Q92 5G dizájnja és specifikációja nagyon hasonlít ehhez, de akadnak eltérések, ami kedvezőbb árcetlit is jelent. A lapkakészlet ugyanaz (Snapdragon 765G) és a rendszermemóriával sem spóroltak (8 GB RAM, 128 GB belső tárhel), a kávák viszont hangsúlyosabbak a kisebb, 6,67 hüvelykes, szintén FHD+ felbontású, de IPS panel körül.

Kamerából mondjuk több van, de az 5 megapixeles, fix fókuszos makró egységeket szakmailag nem igazán vesszük számításba, noha kétségkívül növeli a darabszámot. A 48 megpixeles főkamera, a 8 megapixeles ultraszéle és a 2 megapixeles mélységszenzor viszont egyezik. Az előlapra dupla akkor a felbontású (32 MP) szelfiegység került, viszont az akkumulátor kisebb (4000 mAh) és csak 15 wattos gyorstöltést értelmez.

A sztereó hangszórót és a 3,5 milliméteres jack csatlakozót azért nem hagyták el, NFC is van, a Bluetooth viszont csak 5.0-s verziószámú. A MIL-STD 810G egyes követelményeinek megfelelő LG Q92 5G Android 10-re épülő lG UX rendszerre, egyféle memóriakiosztással augusztus végén lesz elérhető Dél-Koreában 125 ezer forintnak megfelelő koreai wonért fehér, piros és kék színben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés