LG Viewty Talmácsi Gáborral

Tegnapelőtt szerkesztőségünk képviselete részt vett az LG által szervezett igen színvonalas sajtótájékoztatón, melynek a Hungaroring adott otthont. A rendezvény apropója az LG Viewty-Talma 'special edition' mobiltelefon, valamint két plazmatelevízió bemutatása volt.

Hungaroring
Hungaroring

Miután különbuszunk megérkezett a pályára, rövid időn belül Szujó Zoltán került a színpadra, aki bemutatta a cég képviselőit, Alan S. Song ügyvezető igazgatót, Nagy Zsolt regionális marketingvezetőt, Tóth A. Pétert, a Magyar Telekom Szponzorációs vezetőjét, valamint a kissé késve érkezett Talmácsi Gábort, aki stílszerűen egy sportmotoron gurult be a boxutcába.

A televíziók közül a PG6000 volt az érdekesebb, ugyanis a 2008-as CES-en ez nyerte el a Best of Innovations díjat. Talmácsi Gábor ehhez, valamint az LG Viewty készülékhez is arcát adja.

"Célunk támogatni a tehetséget és elősegíteni a győzelmet, ezzel természetesen elősegítve azt is, hogy egy ilyen pici ország, mint a miénk a lehető legmesszebb vihesse hírét kiválóságainak. Amennyiben ezt mindannyian elfogadjuk, akkor azt is elfogadjuk, hogy az LG Viewty-Talmácsi 'special edition' az a hordozó, amely a világ bármely pontjára eljutva Talma hírét viszi a rajongó kezébe" - nyikatkozta Nagy Zsolt.
Alan S. Song hozzátette, hogy az LG a 2006-2007-es 'Aspar Team' csapatának támogatása után idén magát Talmácsi Gábort, hazánk első és ezidáig egyetlen gyorsaságimotoros-világbajnokát támogatja. Reményeik szerint ez egy hosszú távú együttműködés kezdete.
Az LG Viewty-Talmácsi gyakorlatilag nem sokban különbözik a sima Viewty-tól. A dobozról világbajnokunk mosolyog ránk, a dobozban pedig találunk egy általa dedikált fényképes kártyát. Magára a készülékre felkerült két tucat Talma kedvenc fényképeiből, az alapértelmezett csengőhang a versenyző motorjának búgása, a videók között pedig találunk egy közel három perces vírusmarketing filmet, melyen a vilábajnok egy köre került megörökítésre a sisakjára erősített Viewty-val.

Az előadás végén, az említett filmecske megtekintése után kisorsoltak három szerencsést, akik Talmácsi Gábor háta mögött ülve megtehettek pár kört a versenypályán. A többieknek sem kellett csüggedniük, a fotózás, dedikálás és kötetlen beszélgetés után a sajtó képviselői saját autójukkal is megtehettek két kört a Hungaroringen. Jómagam az egyik konkurens lap munkatársa mellett ülve tapasztaltam meg, hogy milyen érzés is ez.
A különleges készülék májustól lesz kapható a T-Mobile kínálatában, akik egyébként Talmácsi Gáborral kapcsolatos multimédiás tartalmakat is kínálnak ügyfeleiknek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés