Hirdetés

Zero néven jön Európába az LG Class

Még szeptemberben mutatta be újdonságát az LG. A Class névre hallgató mobillal más irányvonalat kezdtek el követni a vállalatnál, hiszen a készülék szinte teljes mértékben alumínium burkolatot kapott, ami mindenképpen üdvözítendő lépésnek számított. A kütyü viszont eleinte csak Dél-Koreában volt kapható, ám hamarosan Európában is elérhető lesz, méghozzá Zero néven.


[+]

A telefon 5 hüvelykes, 720p felbontású IPS kijelzővel rendelkezik, a középkategóriás felszereltségről pedig a négymagos processzorral ellátott Snapdragon 410 chipset, a 2 GB RAM, valamint a 13 megapixeles kamera, és a microSD-vel bővíthető 16 GB-os adattároló gondoskodik. A Zero természetesen támogatja a 4G/LTE hálózatokat, az energiaellátást pedig egy 2050 mAh kapacitású akkumulátor végzi. Ezért a felhozatalért 299 eurót kell majd az öreg kontinensen letenni az asztalra, ami járulékos költségek nélkül átszámolva nem kevesebb, mint 94 ezer forintot jelent. Ennyiért pedig már azért erősebb hardverrel szerelt készülékeket is meg lehet vásárolni, így kérdés, hogy a dél-koreai árazáshoz képest Európában még mindig egy kicsit olcsóbb Zero mennyire lesz képes megdobogtatni a vásárlók szívét. Az itthoni ár és megjelenés időpontja még nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG Zero - házi fecske

    A Távol-Keleten még Class néven debütáló készülék a fém burkolattal cégen belül lavinát indíthat el. A gond nem a külsővel, hanem a középkategóriás felszereltség mellé szánt árazással van.

  • Marshmallow rendszert kap az LG Zero

    Az eredetileg Class néven debütált, középkategóriás készülékre is el fog jutni az Android 6.0, Dél-Koreában már le is lehet tölteni az verziót.

Előzmények

  • A TENAA-nál járt az Oppo „A33"

    A kínai gyártó androidos belépőmodellje Snapdragon 410 lapkakészletet, Android 5.1.1 Lollipop rendszerverziót és öthüvelykes kijelzőt kaphat.

  • Az LG megmutatta legújabb készülékét

    A hivatalos bejelentésig még várni kell, az LG Class néven is emlegetett új phabletről azonban már most közölt egy renderképet a gyártó.

  • Samsung Galaxy J5 - csók a családnak

    A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

Hirdetés