Liquid E700 – tripla SIM és Android

A kétkártyás mobilok hosszú ideig csak a legalsó árszegmensben voltak elérhetőek meglehetősen visszafogott műszaki paraméterekkel, ám mostanra már a csúcsmodellek között is szerepelnek két hálózat elérésére alkalmas megoldások. A tripla SIM foglalat azonban továbbra is ritkaság számba megy, ám az Acer nemrég előrántott a tarsolyából egy háromkártyás készüléket is, mely műszaki felszereltség és ár/érték arány alapján is egészen jól remekel.

A 199 eurós, vagyis nagyjából 61 000 forintos Liquid E700 természetesen nem a legerősebb modellek ellen indul harcba, de az 5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos megjelenítője, 8 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamerája, 1,2 GHz-es négymagos processzora, 2 GB operatív memóriája, 16 GB belső tárhelye, valamint 3500 mAh kapacitású akkumulátora még így is sokak számára bőségesen elegendő lehet. A 9,9 milliméter vastag és 155 grammos készülék az Acer közleménye szerint Kínán kívül Európában, Afrikában és a Közel-Keleten is elérhető lesz augusztustól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

  • Acer Liquid Z5 - folyékony egyveleg

    A középső szegmens alján próbál szerencsét az Acer Liquid Z5, amely két SIM-foglalattal, néhány érdekességgel és kompromisszumokkal jár.

Előzmények

Hirdetés