Lumia 636 a Tenaa oldalán

A BUILD 2014 fejlesztői csúcstalálkozó alkalmával leleplezett Windows Phone 8.1 platformmal egy időben a Nokia három új modellel is előrukkolt, melyek közül az egy- és kétkártyás Lumia 630, illetve az LTE modemmel szerelt Lumia 635-ös változata az alsóbb árszegmensben landolt. A 4,5 hüvelykes 480 × 854 képpontos IPS kijelzővel és négymagos Qualcomm processzorral szerelt 4G modell azonban régiónként kissé eltérő változatban lesz elérhető, hiszen Kínában a negyedik generációs adatátviteli technológia TD-LTE változatát támogatják a szolgáltatók.

A kínai hírközlési felügyelet, vagyis a Tenaa által nemrég jóváhagyott Lumia 636 ennek megfelelően nem egy új készülék, hanem csupán a Lumia 635 regionális kiadása, mely azonban úgy tűnik, hogy a nemzetközi változattól eltérően dupla SIM foglalattal is piacra kerülhet Lumia 638 néven. A Nokia 6-os sorozatának egyik problémája a mindössze 512 MB RAM jelenléte lehet, mely ellehetetleníti a nagyobb erőforrás igényű alkalmazások telepítését.

Azóta történt

  • Nokia McLaren – 3D Touch támogatással

    Kinect-szerű érintésmentes vezérléssel debütálhat a Microsoft égisze alatt működő Nokia következő Windows Phone mobilja.

  • Fotón a Lumia 730

    Felturbózott műszaki paraméterekkel érkezik a Carl-Zeiss optikával felvértezett Lumia 720 rövidesen leleplezésre kerülő utódja.

  • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

    Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

Előzmények

  • Pénteken debütál a Lumia 630

    Indiában már a héten kapható lesz az első kétkártyás Windows Phone okostelefon.

  • Előrendelhető a Lumia 630

    Európa legdrágább piacán is ötvenezer forintnak megfelelő áron rendelhető a Nokia első Windows Phone 8.1 rendszer köré épülő okostelefonja.

  • Lumia 630 – 150 eurótól

    Európában negyvenhatezer forintnak megfelelő áron debütál a Nokia első, Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel érkező készüléke.

  • Lumia 635 az FCC oldalán

    Az amerikai hírközlései felügyelet is megerősítette a kétkártyás Nokia okostelefon érkezését.

Hirdetés