Luxuskiadással gyarapodott a Z Flip4

Ezúttal a francia Maison Margiela ihlette a divatváltozatot.

Új életet lehelt az esztétikai értelemben vett divatmobilba a hajlítható kagylótelefon műfaja, melynek a Galaxy Z Flip4 a megkoronázott királya. Vagy királynője. Mivel pedig nagyobb gond foldable telefonból mennyiséget gyártani, mint eladni, nem kell arra számítani, hogy a különkiadások raktáron maradnak.


[+]

A Samsung most az 1988-ban alapított, párizsi Maison Margiela luxusmárkával fogott össze, és szerencsére a flipes mobil különkiadása nem a Google keresésre kidobott férficipőktől vett inspirációt. A minimalista, kétlaki dizájn maradt, kissé áttetsző fehér fedlapokkal és visszafogott feliratokkal, míg a 6,7"-es és 120 Hz-es Dynamic AMOLED FHD+ panelen a Z Flip4 belső komponensei jelennek meg háttérképként.

A fehér pakk két tokot is rejt: az egyik bőrből készült, kézi festésű bianchetto technikával és négy varrásmintával, a másik pedig a varrásminták mellett Maison Margiela mobiltartó gyűrűt kapott, amit, ahogy Dani kollégától megtudtam, popsocketnek hívnak.


[+]

A különkiadás árát a Samsung nem pontosította, mindenesetre az egyébként sem filléres Z Flip4 árcédulája tetemesen meghízhat luxusvariációban. Aki ennek ellenére pályázna egyre, annak rossz hír, hogy Hong Kongba, Franciaországba vagy Dél-Koreába kell utaznia, ha december 1-jei elérhetőséggel megkaparintana egyet.

Előzmények

Hirdetés