Luxusmárka tiszteleg a 20 éves Naruto előtt

A Montblanc különleges okosórát mutatott be az idén 20 éves animesorozat tiszteletére.

A német luxusgyártó nyáron mutatta be a Montblanc Summit 3-at, amit nem csak a prémium kivitel és a kifinomult formaterv tesz különlegessé, de a Galaxy Watch4 szériát követve a második okosóra volt a piacon, amely a Google legfrissebb, hordható eszközökre tervezett platformjával érkezett. A különleges kiadás továbbra is a Wear OS 3-ra épül, természetesen egyedi, tematikus számlapokkal kiegészítve.

[+]

A Montblanc Summit 3 x Naruto alapja a fekete titánötvözet tokozású verzió, amit a vezérlőgombok és forgatható korona gravírozása, a narancssárga belsejű, mintanyomott fekete bőrszíj narancs tűzéssel és az 1,28-inch AMOLED panelen megjelenő dinamikus óraszámlapok tesznek különlegessé. A csomagolás szintén harmonizál az animesorozat képi világával, a dobozról viszont sajnos nem osztott meg képet a gyártó. Az óra 1250 eurós áron mutatkozott be, a Naruto dizájnért pedig kétszáz eurós felárat kell fizetni, ami forintban kifejezve 592 ezret jelent.


[+]

A Naruto tematikájú okosóra mellé egyébként laptop tokot, tollat, tintatartót, különböző formátumú táskákat, kártyatartót vagy övet is választhatunk a Montblanc kapszulakollekciójából, okostelefonból pedig a Realme kínál passzoló megoldást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés