MagSafe kompatibilis hűtő a Red Magictől

A Cooler 5 Pro mágnesesen is rögzíthető a megfelelő készülékekhez, de illesztékkel is rendelkezik, így minden készülékkel kompatibilis.

Természetesen nem csak iPhone-nal lehet használni a Red Magic legújabb külső hűtőegységét, az egyébként 59 eurós áron kínált kiegészítőt lehet illesztékkel is rendelni, csak ebben az esetben 64 eurót kell fizetni érte. Az Androidos modellek cserébe intelligens hűtésszabályozást élvezhetnek, így a tejesítmény automatikusan igazodik a készülék pillanatnyi hűtési igényeihez.

[+]

A hűtő akár 35 °C-kal is képes csökkenteni a készülék hőmérsékletét, a hűtőrendszer pedig akár -12 fokig is le tud menni, ami harminc másodperc alatt képes 28 fokról nullára csökkenteni a hőmérsékletet. A 3060 mm2-es  folyadékhűtő mellett a hűtés aktív részét az 5500 RMP fordulatszámon dolgozó ventilátor végzi maximum 35 decibeles hangerő mellett, akkumulátorral viszont nem rendelkezik, így Type-C porton keresztül csatlakoztatni kell a készülékhez vagy külső energiaforráshoz.


[+]

A MagSafe kompatibilis, konfigurálható RGB-LED világítással díszített Red Magic Cooler 5 Pro április 15-től minden régióban megvásárolható lesz a gyártó hivatalos webshopjában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Előzmények

Hirdetés