Magyarországon is elérhető az LG új K szériája

A februárban bemutatott középkategóriás széria már itthon is megvásárolható.

Az LG az elmaradt MWC előtt, még februárban leplezte le a középkategóriás K széria három új tagját amelyek most már itthon is elérhetőek lettek. A készülékek 6,5 hüvelykes kijelzővel, továbbra is ismeretlen, nyolcmagos szettel, 4000 mAh-s akksival, NFC-vel és MIL-STD 810G megfeleléssel rendelkeznek, ez közös bennük. A legkomolyabb modell a 99 ezer forintos LG K61 mellesleg már a szerkesztőségbe is megérkezett.

LG K61
LG K61 [+]

A K51S és a K41S egyszerűbb szerkezet, mindkettő 20:9-es arányú HD+ panellel, utóbbi viszont kameralyuk helyett szenzorcseppben szállásolja el az előlapi kamerát. Kinézetre nagyon hasonlítanak, de a kedvezőbb árcetlihez szerényebb kamerarendszer jár. A készülékek részletes specifikációját itt már kitárgyaltuk, a hivatalos ajánlott fogyasztói árak pedig a következők: a K51S-ért 76 forintot kell fizetni, a K41S pedig 66 ezer pénzbe kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Három új LG mutatkozott be

    A középkategóriás K-széria talán kevesebbek szívét dobbantja meg, mintha egy G9 vagy egy V60-premier történt volna meg, mindenesetre az újdonságok jól néznek ki, és remélhetőleg az áruk is kedvező lesz.

Hirdetés