Magyarországon is kapható az Oppo Reno 8 és Reno 8 Pro

A Pro modellt csak a független piacra szánják, az alapmodell szolgáltatói kínálatban is megtalálható.

Megérkezett Magyarországra az Oppo Reno 8-as szériájának két tagja, a Reno 8 és a Reno 8 Pro. A két mobilt - pontosabban a globális piacra hozott változatokat - júliusban mutatták be, Európában az első körben kiválasztott piacokon pedig szeptember elején indult meg az értékesítés.

Az Oppo Reno 8 és Reno 8 Pro.
Az Oppo Reno 8 és Reno 8 Pro. [+]

A márkaképviselettől kapott információk szerint hazánkban 8/256 GB-os kivitelben lesz kapható mindkét modell, a Reno 8-ért 244 990 forintos ajánlott fogyasztói árat határoztak meg az Oppónál, míg a Reno 8 Pro árát 319 990 forintban realizálták. A Reno 8 bekerül szolgáltatói kínálatba is, a Telekomnál lehet megvásárolni. Az operátornál az 5G-s mobil valamivel olcsóbban, 216 920 forintos listaáron van meghirdetve. A Reno 8 Pro csak a független piacon lesz kapható, a darabszám most is limitált, akárcsak a Find X5 Pro esetén volt.

A hátlap nagyon hasonló a két modellben.
A hátlap nagyon hasonló a két modellben. [+]

Mindkét készülék 80 wattos fali adapterrel a dobozban érkezik, szilikon tok ugyanakkor most nem tartozék, helyette egy USB-C USB-A adapter van. Mindkét telefon AMOLED panellel dolgozik, integrált optikai ujjlenyomat-leolvasóval.

A Pro változatban ugyanaz a MariSilicon X képfeldolgozó chip található meg, amelyiket az idei csúcsmodellbe is beletette az Oppo.
A Pro változatban ugyanaz a MariSilicon X képfeldolgozó chip található meg, amelyiket az idei csúcsmodellbe is beletette az Oppo. [+]

A hátlapon a kamerasziget elrendezése hasonló, azonban a képalkotási folyamatba a Pro modell esetén besegít a márka saját fejlesztésű MariSilicon X képfeldolgozó egysége is. Azt már láthattunk a Find X5 Próban, hogy mit tud kihozni a Mari a Sony 50 megapixeles IMX szenzoraiból, az viszont kérdéses, hogy mire lesz elég a 8 megapixeles ultraszéles kamerával. Ugyanígy kicsit visszás egy 300 ezer forint feletti árral nyitó telefonon a 2 megapixeles makrót is viszontlátni, de a készülékek már megérkeztek hozzánk, így hamarosan, terveink szerint még karácsony előtt kész lesznek a tesztek.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés