Hirdetés

Magyarországon készül a Nokia XR21

Az itthon gyártott XR21 ráadásul exkluzív színvariációban is elérhető lesz, noha a darabszám ezúttal tényleg limitált, mindössze 50.

Tavasszal mutatkozott be a MIL-STD-810H és IP69K minősítésekkel rendelkező Nokia XR21, ami a mostanra már két éves XR20-at váltja a strapavonalon. Az új modell szintén igyekszik a kategóriára jellemző dizájntól eltérő megjelenésű, de ugyanolyan szívós kialakítást nyújtani, amit ezúttal kompaktabb mérettel is hangsúlyoznak. A 6,49 hüvelykes, 120 Hz-es, FHD+ IPS panellel és Gorilla Glass Victusszal szerelt XR21 ráadásul Európában készül, konkrétan Magyarországon.

Nokia XR21 Frosted Platinum Limited Edition
Nokia XR21 Frosted Platinum Limited Edition [+]

Ezzel a húzással a HMD lett az első globális brand, amely Európába hozta a gyártást, az első készülék pedig, ami itthon készül, a Nokia XR21. A termelés indulásának alkalmából a Nokia mindenálló ajánlata különleges, de erősen limitált verzióban is piacra kerül a Nokia hivatalos webshopján keresztül. Mindössze 50 darab Made in Europe készülék lesz elérhető Frosted Platinum színben, egyedi, gravírozott sorszámmal, díszcsomagolásban és egy, az egyedi európai gyártást igazoló tanúsítvánnyal.

[+]

Az európai (magyarországi) gyártás egyúttal komoly adatbiztosnági megfelelőséget is jelent. Minden Európában készült okostelefont szigorú szoftver- és malwareteszteknek vetnek alá, egyes üzleti ügyfelek esetén pedig további jelentős IT-biztonsági partnerrel együttműködve dolgoznak még magasabb fokú, egyedi védelmek kialakításán. Az adatokat biztonságos, európai szervereken tárolják, a szoftverbiztonság és az adatvédelem biztosításának érdekében 2019 óta minden, a HMD által gyártott okostelefon adatait a finnországi HMD szervereken dolgozzák fel és tárolják, a gyártókapacitás pedig az üzleti ügyfelek nagyobb volumenű igényeinek kielégítésére való tekintettel került méretezésre.


[+]

A Nokia XR21 Limited Edition exkluzív Frosted Platinum színben, 699 eurós javasolt fogyasztói áron már kapható az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban és Finnországban, az Európában gyártott, de hagyományos fekete verzió pedig 649 euróért választható hamarosan a gyártó hivatalos oldalán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés