Májusban érkezhet a Xiaomi 12 Ultra

Ez lesz a márka kamerás mindenese, de most sem lesz könnyű vagy olcsó beszerezni.

A kínai után megvolt a Xiaomi 12 és 12 Pro nemzetközi premierje, a Mobilarena friss és ropogós tesztje pedig olvasásra kész az előbbiről. A két modell sok szempontból jó lett, de kompromisszumokat is kötött, és továbbra sem futott még be a márka topkiszerelése, a 12 Ultra. A PriceBaba információi szerint erre ugyanis csak májusban kerül sor, és akkor is csak Kínában, így kérdéses, mikor juthat el a magyar piacra, de amúgy errefelé a Mi 11 Ultrához is nagyon nehéz volt hozzájutni.


(forrás: Letsgodigital) [+]

Kétségtelenül karakteres lehet a tárcsaszerű kameraszekció a hátlapon, ha a jó minőségű renderképek hitelesek, és minden bizonnyal nem a szélsebes Snapdragon 8 Gen 1 vagy a 12 bites QHD+ AMOLED panel lesz a főszerepben, hanem a lencsék és a szenzorok.

Azért a 120 Hz-en várt megjelenítő biztos kitűnő lesz, akárcsak a 4900 mAh-s telep villámtöltése 120 watton, és azért ezzel folytatom, mert a forrás éppen a kamerarészletekről hallgat, habár a Leica együttműködés és az ultra nagy felbontású főszenzor garantálható. Ugyanígy az Android 12-n alapuló MIUI 13 felület, és persze a rendkívül magas kezdőár, mert az előző Ultra is döbbenetesen drága lett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés