Májusban vagy júniusban érkezhet az „Asus Zenfone 3”

A DigiTimes az Asus beszállító partnereitől érdeklődve úgy tudja, hogy csak 2016 májusában vagy júniusában érkezik a Zenfone 3-as készülékcsalád. Ez alapvetően nem meglepő, hiszen még bőven pörög a januári CES-en bemutatott, Zenfone 2-es generáció, és a kapcsolódó, bár 2-es számozást nem kapó Zenfone Zoom is csak most kezd a polcokon felbukkanni. A 4 gigabájt RAM-mal felszerelt kameratelefon mellett a szintén ennyi memóriát hordozó ZE551ML is jó készüléknek számít a mai napig, úgyhogy az Asusnak nincs oka a sietségre.

ASUS Zenfone 2 ZE551ML
Nem siet a Zenfone 3-as generáció piacra dobásával az Asus, amíg például a fenti, 4 gigabájt RAM-os Zenfone 2 jól fogy [+]

A DigiTimesnak az is sikerült megtudnia, hogy a Zenfone 3-as család várhatóan csatlakozik a biometrikus azonosítók trendjéhez, a megszokott ujjlenyomat-olvasó beépítésével. A publikáció megjegyzi, hogy az Asus idei, 20 milliós eladási célt követően jövőre 30 millió darab Zen készüléket szeretne értékesíteni, ebből pedig a délkelet-ázsiai piacok tetemest részt vállalhatnak, arrafelé a legnépszerűbbek ugyanis ezek a mobilok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Asus Zenfone 2 Laser - korrekciós műtét

    Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.

  • Asus Zenfone Selfie - belenézni a felárba

    Jókora előlapi kamerával jön a tajvani gyártó gépe, amely egyébként a középkategória felső szegmensébe tartozik. Jól kitalált, sokoldalú eszköz, de érnek a szelfik ekkora felárat?

  • ASUS Zenfone 2 - felezőpont

    Az öthüvelykes Zenfone 2 (ZE500CL) feleannyi processzormagot, kijelzőpixelt és RAM-ot tartalmaz, mint az 5,5 hüvelykes fivére, és pont fele annyiba kerül.

  • Asus Zenfone 2 - agya, mint egy planéta

    4 GB RAM-ot kapott a Zenfone 2-es készülékcsalád legkomolyabb darabja, a ZE551ML névre hallgató variáns. Másban is brillírozik, de a fotózás nem az erőssége.

Hirdetés