Már a Galaxy Buds Live-ot is csomagolhatjuk prémium tokba

Egyelőre Dél-Koreában, de a Samsung piacra dobott egy tokot a Galaxy Buds Live-hoz. És egy új variációt a Z Fold2-höz. Valószínűleg nemsokára mindenhol elérhető lesz.

Mindenféle fülhallgatóhoz mindenféle, harmadik féltől származó tok érhető el, akár a fast fashion boltok (a jellemzően plázákban lévő, elérhető árú, divatos termékeket kínáló boltok) kínálatában is. Jobbára nyilván az AirPods-hoz. A Samsung viszont saját megoldással állt elő, egyelőre a Galaxy Buds Live-hoz. Az új, prémium kategóriás bőrtok sötétkék és szürke színben érhető el, hat ezer forintnak megfelelő koreai wonért.

Galaxy Buds Live bőrtok szürke és sötétkék színben" title="Galaxy Buds Live bőrtok szürke és sötétkék színbenGalaxy Buds Live bőrtok szürke és sötétkék színben" title="Galaxy Buds Live bőrtok szürke és sötétkék színben Galaxy Buds Live bőrtok szürke és sötétkék színben" title="Galaxy Buds Live bőrtok szürke és sötétkék színben [+]

A Samsung második összehajtható készüléke is új ruhába öltözhet. Noha elérhető bőrtok a Galaxy Z Fold2 5G-hez, az csak az eszköz hátsó részét védi, az előlapon mindössze a gyári fólia képezi a védvonalat, az élek pedig szabadon vannak. Az utángyártott, előlapot és éleket is védő tokok viszont a roppant keskeny kávák miatt nehézkessé teszik a külső kijelző kezelését, erre lehet megoldás a gyártó saját koncepciója a könyvszerűen kihajtható tokkal.

Samsung Galaxy Z Fold2 kinyitható bőrtokSamsung Galaxy Z Fold2 kinyitható bőrtok Samsung Galaxy Z Fold2 kinyitható bőrtok [+]

Szintén bőrből, két színben (fekete és barna) érhető el 26 ezer forintnak megfelelő wonért, amit az itthoni tartozékárakat figyelembe véve bőven 30 ezer forint fölöttire saccolok. Tekintve, hogy a jelenleg elérhető, egyoldalas bőrtok is ennyibe kerül.

Azóta történt

  • Pitaka Air Omni Lite - mindent is tölt

    A tokjairól ismert gyártó töltőállomása egy igazi mindenes, ráadásul nem csak az Apple termékeket használók számára nyújt ésszerű megoldást.

Előzmények

Hirdetés