Hirdetés

Már a jövő héten megérkezhet a Galaxy Alpha

A Samsung Galaxy Alpha nem egy túl titkos projekt, már számos pletyka felröppent a készülékkel kapcsolatban. A hírek szerint nem kell túl sokat várni az újdonság leleplezésére, ugyanis a hivatalos bemutatóra akár már jövő héten sor kerülhet. A masina legfőbb erénye, hogy a keret teljes egészében fémből készülhet, ami a dél-koreai gyártó eddigi műanyag trendjét igyekszik megtörni. Az augusztus 4-ei bemutatóra persze nem kell mérget venni, de egyáltalán nem elképzelhetetlen az időpont.

Annál is inkább, mivel a Samsung legújabb csúcsphabletjét, a Galaxy Note 4-et minden bizonnyal a szeptemberi IFA kiállításon tárják a nagyközönség elé, így abszolút logikus a nagyjából egy hónappal korábbi időpont az Alpha esetén.

A 4,7 vagy 4,8 hüvelykes HD felbontású kijelzővel szerelt szerkezetet az iPhone 6 közvetlen ellenfelének szánja a Samsung, mivel a cupertinóiak üdvöskéje is hasonló méretű megjelenítővel láthat napvilágot. További hírmorzsa, hogy az Alpha ujjlenyomat-olvasót, 32 GB-os nem bővíthető belső memóriát, nanoSIM foglalatot, valamint 4G/LTE támogatást biztosító Exynos lapkakészletet kaphat.

Előzmények

Hirdetés