Már az Asus is kínál Android Go telefont

Szerkesztőségünk a Nokia 1 személyében ismerkedhetett meg az Android Oreo (Go edition) rendszerrel, aminek a célja borzasztóan egyszerű: a leggyengébb hardveren is fusson legalább vállalható szinten a Google operációs rendszere, rengeteg országban ugyanis éppen mostanában váltják le a filléres okostelefonok a hagyományos mobilokat.

A ZenFone Live L1
A ZenFone Live L1 (forrás: WinFuture) [+]

Nem minden Android 8.1 Gót futtató eszköz belépőszintű persze: az Asus ZenFone Live L1 erősebb csomagot kínál 18:9 arányú, 720 x 1440 pixeles IPS megjelenítőjével, amely 5,45 hüvelyken terül el. A Live L1-et a négymagos Snapdragon 425 hajtja meg, régiótól ás árazástól függően 1 vagy 2 GB RAM kíséretében, 16 GB-os tárolóval és a két nanoSIM foglalattól független bővítési lehetőséggel.

A ZenFone Live L1
A ZenFone Live L1 (forrás: WinFuture) [+]

A ZA550KL kódjelű készülék 13 megapixeles kamerát kínál a hátlapon LED villanóval és PD-autofókusszal, míg az előlapi modul 5 megapixeles és arcalapú feloldásra is bevethető. Az akkumulátor 3000 mAh-s. A gyártó egyelőre az árakat és a megjelenést nem pontosította, csak annyit tudni, hogy május közepe fele érdemes a felbukkanására számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés