Maradt még variáció hátlapi kameraszigetre

A OnePlus 10 Pro kaphat különleges, billegős és nem éppen szemrevaló lencseszekciót.

Még csak most kezd az ember találkozni a szemtelenül magas ünnepi árakkal és az elharapódzó készlethiánnyal, mégis tonnaszámra érkeznek a 2022-ben esedékes csúcsmobilok kémanyagai, legyen szó a Galaxy S22-ről, a Xiaomi 12-ről vagy most épp a OnePlus 10 Próról. A Zouton egész konkrét információkat tud megosztani a jövő évi Never Settle zászlóshajóról: 163,2 x 73,6 x 8,7 milliméteres kiterjedés, 6,7"-es QHD+ AMOLED panel 120 Hz-en, 5000 mAh-s telep villámtöltéssel és 128/256 GB-os kiszerelések.


(forrás: Zouton / OnLeaks) [+]

Ennél is érdekesebb az a két kép, amelyik CAD fájlok alapján előkerült: olyan, mintha a OnePlus tervezői ellesték volna az S21 Ultra masszív kamerasarkát, és nehogy megróják őket másolásért, azt az egérrel kicsit lejjebb húzták volna a virtuális hátlapon. Fogalmam nincs, mi a gond egy Mate 40 Pro középre tájolt és tárcsás, vagy egy Pixel 6 Pro szimmetrikus és vízszintes kamerakiosztásával, mindenesetre a forrásoldal nem esküszik 100%-os valóságtartalomra a képek esetében.

Azóta történt

Előzmények

  • Gamer kiegészítővel várható a OnePlus 9R 5G

    A gyártó egyre intenzívebb kampányt folytat a 23-i bemutató előtt, a OnePlus Watch is kiszivárgott.

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

Hirdetés