Hirdetés

Március 18-án jön a Honor Band 9 is

A Magic6 RSR Porsche Desing és Ultimate Edition bemutatóján okosóra és karkötő is érkezik a Honortól.

Március 18-án termékbemutatót tart a Honor Kínában, ahol a gyártói megerősítés szerint a Magic6 okostelefonok RSR Porsche Design és Ultimate változatát fogják prezentálni, valamint várhatóan még a MagicBook Pro 16 laptopot, a Band 9 okoskarkötőt és a New Honor Watch nevű okos órát. A fókusz természetesen a telefonokon van, de a kínai Honor Mall alkalmazáson keresztül a Honor elkezdte promózni a Band 9-et is. Sok információt egyelőre nem osztott meg a gyártó a karkötőről, de a képek alapján látszik, hogy változatlan a dizájn az elődhöz képest.


(forrás: Gizmochina)

A Band 9-re “divatos egészség-karkötőként” hivatkozik a Honor a kínai szövegben, viszont nem tudni egyelőre, milyen egészségügyi funkciók kerülnek bele, az elődben folyamatos pulzus és véroxigénszint mérés, alváskövetés, stressz-szint monitorozás, ciklusnaptár volt. Azt viszont tudni a Bluetooth SIG adatbázisából, hogy az előd Honor Band 7-ben használt Bluetooth 5.0-ról 5.3-ra vált az új karkötő. Az adatbázis két variánsról szól (RHE-B19 és RHE-B39), ezek közül az egyik a kínai, a másik a globális változat lehet.

(forrás: Gizmochina) [+]

A kijelző várhatóan 1,47 hüvelyk körüli érintésérzékeny AMOLED panel, az irányítást pedig egy gombbal történhet az érintés mellett. Az előd ára hazánkban 23 ezer forint volt, ebben a kategóriában várható a Band 9-es is.

A két Honor Band 9 a Bluetooth SIG adatbázisában
A két Honor Band 9 a Bluetooth SIG adatbázisában (forrás: Notebook Check) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés