Hirdetés

Március 2-án érkezik a Galaxy S6

A Samsung egyik vezető munkatársa a koreai médiának beszélt a Galaxy S6 érkezéséről, mely elvileg március 2-án, tehát a barcelonai MWC kiállítás során lesz esedékes. Érdekesség, hogy a következő zászlóshajóból többféle prototípus készült, ám még nincs végleges döntés arról, hogy melyik kerül hivatalosan forgalomba.

A megjelenés dátuma összhangban áll az eddigi pletykákkal, nem utolsó sorban pedig tavaly is ugyanígy az MWC közben rukkolt elő újdonságával a dél-koreai gyártó, szóval logikus lépés lenne most is így tenni. A Galaxy S6 és annak Edge változata egyébként a hírek szerint nem lesz vízálló, ami némileg visszalépés az elődmodellhez képest, ám nem lehetetlen, hogy egy S-Pen miatt kell beáldozni az IP-védettséget, hiszen a Note 4 is hasonló szisztémában készült. A készülék hardveres téren abszolút a felső kategória szintjén mozog majd, változattól függően Exynos vagy Snapdragon 810 chipset, 4 GB RAM, és 5,5 hüvelykes QHD kijelző várható.

Azóta történt

  • BenQ F52 Snapdragon 810 chipsettel

    A tajvani gyártó tovább folytatja a telefonbizniszt, a Mobile World Congress során mutathatják be az erős processzorral szerelt készüléküket.

Előzmények

  • Üveg hátlappal érkezik a Galaxy S6?

    A legújabb Samsung Galaxy S6 pletyka szembemegy az eddigiekkel: koreai források szerint az új csúcskészülék fémkeretét elől-hátul üveglap foghatja közre.

  • 14 nanométeres Exynosszal jöhet a Galaxy S6

    Friss hírek szerint a legtöbb piacon házon belüli chipsettel startolhat el a Samsung Galaxy S6, köszönhetően a Snapdragon 810-es SoC gondjainak.

  • Tesztfázisban a Galaxy S6?

    A Samsung következő, csak Project Zeróként emlegetett csúcskészüléke már előzetes tesztelés alatt állhat indiai vámdokumentumok szerint.

  • Samsung Galaxy Note 4 - írástudó óriás

    A koreaiak új phabletje nem lábjegyzet, hanem fejezetcím lehet a mobilos Nagy Könyvben. Fémkeret, next-gen hardver, QHD kijelző, OIS, SpO2 és még sok egyéb mozaikszó.

Hirdetés