Márciusban jön a Nougat a Honor 6X-re, de már kipróbálható

A 6X-szel a Honor újabb jó ajánlatot tett le az asztalra a phablet kategóriában, igaz, a fémházas és jó áras masina a kínzást és gyötrést állítólag kevésbé állja, mint azt az ember elvárná. Persze mi nem estünk neki vésővel, öngyújtóval vagy a két kezünkkel, hogy megpróbáljuk összehajtogatni, erre ott van Jerry.


Mi még Android 6.0-val teszteltük a Honor 6X-et, de hamarosan elkészül rá a 7.0 [+]

A minap jelezte a Honor csapata, hogy márciusra várható a Huawei Mate 9-ből is ismert 5.0-s EMUI főverzió érkezése, immáron Android 7.0-s alapokon, és a pakisztáni Honor egy Tweetben elárulta: a vállalkozó kedvűek már most kipróbálhatják a készülőfélben lévő szoftvert a nyílt béta keretében. A Honor 6X mellett a Huawei Nova Plus is megkapja a Nougatot, és úgyszintén kipróbálható rá a tesztverzió.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 6X - tripla dupla

    Három kamera, két SIM és egy roppant takarékos SoC biztosít a felső-középkategóriás phabletnek remek alapokat, amire a Honor 6X fémházzal, bőséges memóriával és tárhellyel, valamint méretes teleppel és barátságos kezelülfelettel építkezik.

  • A Honor 6X sem marad ki a frissítésből

    A gyártó dupla kamerás készüléke került fókuszba a CES-en tartott sajtórendezvényen, ahol több fontos információ is elhangzott.

  • Dupla kamerával startolt el a Honor 6X

    Egy kamera virít a Honor 6X előlapján, kettő pedig a hátoldalán. Újabb erős ajánlat érkezett a Huawei önállóan működő brandjétől.

  • Huawei Nova Plus - vigyázz, cél, csoport!

    Gömbölyded, csinos, virtuálisan sminkel, mégsem dedikáltan nőknek készült a Huawei újdonsága, amelynek legnagyobb ellenfelei pont házon belül találhatók.

Hirdetés