MediaTek lapkakészletet kaphat a „OnePlus Mini"?

Azt már január óta biztosan tudjuk, hogy a OnePlus idén két darab mobillal is képviselteti magát a piacon, a flagship killernek nevezett, 5,5 hüvelykes kijelzővel ellátott OnePlus 2 phablet már júliusban bemutatkozott, már csak egy kisebb, olcsóbb modellt várhatunk tőlük. Szóba került, hogy a kisebbik modell a gyártó tavalyi csúcsmodelljének, a One-nak a lapkakészletét kapja meg, most viszont fordult a kocka, az AnTuTu mérései szerint ugyanis egy MediaTek MT6795T lapkakészlet dolgozhat benne, ugyanaz, ami a HTC One M9+-ban is megtalálható, csak ezúttal 2 gigabájtnyi RAM társaságában.

MediaTek lapkakészletet kaphat a „OnePlus Mini

A készülék 54311 pontot ért el a teszten, ami elég jó eredménynek számít. A hír forrása azt említi, hogy a renderképeken látottakkal ellentétben nem dupla kamera kerül a hátlapjára, hanem egy szimpla, 13 megapixeles, Sony IMX258 szenzorral felvértezett egységet kaphat f/2.0 apertúrával, 4K@30fps videózási lehetőséggel és dupla ledes vakuval. Az előlapján egy széles látószögű, 5 megapixeles fényképező kerülhet elhelyezésre, ami akár 1080p felbontású videókat is tud majd rögzíteni. A mobil elején 5 hüvelykes kijelző kaphat helyet, 32 gigabájtos belső tárolóegysége pedig microSDXC kártya segítségével lesz bővíthető. A készülék állítólag USB Type-C csatlakozóval büszkélkedhet majd és a Quick Charge 2.0 szabványa szerint képes lesz gyorstöltésre. Az akkumulátora 3000-3100 mAh körül várható, a hátlapján található ujjlenyomat-olvasó pedig az Android Pay-jel is kompatibilis lesz. Az NFC-képes készülék november tájékán mutatkozhat be, ára pedig 250 dollár, azaz 70 000 forint körül alakulhat. Ha a fenti találgatások igazak, akkor a kisebbik OnePlus nagy sikernek örvendhet majd a felhasználók körében.

Azóta történt

  • A TENAA-nál járt a kisebbik OnePlus

    Legyen bármi is a neve, egyre közelebb vagyunk a kicsinyített OnePlus bemutatkozójához, a TENAA jóvoltából pedig már a méreteit és az akkumulátorának kapacitását is tudjuk.

Hirdetés