MediaTek MT6735-tel érkezik a Doogee S6000

A Doogee egyértelműen nem tartozik a legnevesebb kínai gyártók közé, de időről időre azért bemutatnak egy-egy érdekesebb darabot, a tegnapi hírben szereplő F3 például egy kifejezetten ígéretes modellnek tűnik, de a lenti reklámfotókon látható S6000 sem tűnik rossznak a specifikációja alapján. A 1,5 GHz-en ketyegő, 64-bites MediaTek MT6735 lapkakészlet abszolút friss, a 720 x 1280 pixel felbontású kijelző is helytálló, a 16 gigabájtos belső tárolóegység sem rossz, egyedül az 1 gigabájt RAM hangzik kicsit kevésnek. A belső tárhely microSD-vel bármikor bővíthető.

Reklámfotók a Doogee S6000-ről

A hátlapi kamera 8 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű, ráadásul egy dupla ledes villanó is tartozik hozzá, szelfik készítésére egy 5 megapixeles érzékelőt helyezett el a gyártó az előlapra. A készülék Android 5.1 Lollipop rendszerrel és 6000 mAh kapacitású akkumulátorral fog érkezni, ez utóbbi állítólag 3-4 napos üzemidőt biztosít majd átlagos használat mellett. Az augusztusban megjelenő eszköz ára sem lesz magas, a 140 dollár körüli ára átszámolva körülbelül 39 000 forintot jelent, természetesen erre még számos egyéb költség jön rá.

Azóta történt

Előzmények

  • Akár 4 gigabájt RAM is kerülhet a Doogee F3-ba

    A feltörekvő kínai gyártó egyik új, felső-középkategóriás készüléke négyféle RAM-mérettel fog érkezni, és az egyik akár 4 gigabájtot is tartalmazhat.

  • Doogee Turbo Mini F1 - kis versenyautó

    A második Doogee mobil, ami nálunk járt, sokkal kisebb és karakteresebb az elsőnél, ráadásul a nagy fényerejű qHD-s megjelenítő alatt 64 bites rendszerchip lapul.

  • Doogee Titans 2 DG700 - nem harap

    Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.

Hirdetés