Hirdetés

Még a Note8 előtt jön a Galaxy X

Alig mutatkozott be a Galaxy S8 és S8+, a kínai források már is az év második felének nagy dobásaira koncentrálnak, rengeteg kéminformáció érkezik a különböző tippszterektől, a jelenlegi legextrémebb feltételezés, hogy még a Note8 előtt jön a Galaxy X, ami hajtogatható 4K kijelzőjével rázná fel a mobilipart. A Twitter-csatorna tulajdonosa állítólag a kínai Samsung Galaxy Club egyik őstagja, innen származnak az információk, mást azonban nem árult el.

Jelenleg az tűnik érvényesnek, hogy a Galaxy X még a harmadik negyedévben lát napvilágot, a Note 8 viszont csak az év végén érkezik.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A3 (2017) - indulhat a vizes vébén

    Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.

  • Samsung Galaxy A3 (2016) - a család kicsi kincse

    Több fronton is többet ígér az üveg hátlapos, HD kijelzős Galaxy A3 (2016) az elődjénél. A kérdés persze az, hogy a felső-középkategóriás árazás mellett mindez elég lesz-e a sikerhez.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés