Még akad néhány éjfekete OnePlus 3T

Az általunk is nagyra becsült OnePlus 3T eredetileg fegyverszürke, majd arany színben volt elérhető, majd bedobtak egy limitált szériát, colette edition megnevezéssel. Az első készlet mindössze 250 darabot számlált, amit kizárólag a francia dizájnmárka párizsi boltjában tehettek magukévá, akik éppen arra jártak. A colette edition fekete színben, de ezzel a jelöléssel került forgalomba, míg a második, sima MidnightBlack verzió valóban tök fekete. És nagyjából mindenhol elfogyott. Kivéve Angliát.


[+]

A készletek pontosan egy hónapja váltak elérhetővé a OnePlus európai és hongkongi oldalán, valamint Észak-Amerikában. A gyártó vagy jobban felkészült a keresletre, vagy az érdeklődés csappanhatott meg, de néhány darab még mindig elérhető Angliában és Hongkongban a villámtöltéssel, Snapdragon 821-es lapkakészlettel és 6 GB rendszermemóriával szerelt flagship-killerből. A jó hír az, hogy a OnePlus csúcsgépéért akkor is ugyanannyit kell fizetni, ha limitált színvariációt szeretnék, így a készülék továbbra is 128 GB-os tárhellyel 480 euróért kaparintható meg, ami most 149 ezer forintot jelent. A magyar termékoldalon egyébként nem fogjuk megtalálni, így érdemes a brit oldallal próbálkozni, itt viszont a magyarországi címen fog elbukni a dolog, de angliai szállítási adatokkal még beszerezhető.

Előzmények

  • Éjfekete OnePlus 3T ma éjféltől!

    Ma éjféltől, illetve éjjel egytől érdemes lesben állni a OnePlus oldalán annak, aki Midnight Black kiadásban szeretne szert tenni a kínaiak csúcsmodelljére.

  • Midnight Black néven is lesz fekete OnePlus 3T

    Ebből valamivel több lesz kapható, mint a colette edition variációból, de ez sem lesz tömegtermék. Pedig már a OnePlus 3-at is fekete külsővel tervezték piacra dobni.

  • Lesz fekete OnePlus 3T, csak nem Önnek

    Mindössze 250 darab colette edition OnePlus 3T kerül piacra, és a párizsiaknak van a legnagyobb esélyük egy beszerzésére.

Hirdetés