Még annál is olcsóbb lesz a Blackview Hero 10

Jelenleg a Nubia Flip a legolcsóbb kagyló, azonos árszinten vártuk a Blackview ajánlatát is, de a májusi megjelenés előtt módosították az összeget.

A Blackview a CES-en mutatta be első, kagyló formátumban összecsukható modelljét, majd elhozta a készüléket Barcelonába az MWC-re, ahol már teljes funkcionalitásában ki lehetett próbálni. A kialakítással és a koncepcióval úgy összességében nem volt problémánk, de a rendszer jelentősen optimalizálatlannak mutatkozott, például a brutálisan szaggató alkalmazásváltóval.

[+]

Pedig láttunk már értelmes teljesítményt az itt is felhasznált Helio G99 részéről, pláne 12 GB rendszermemóriával, amit alápakoltak. Mindazonáltal értjük, hogy ez egy kedvező árú ajánlatnak készült a kategóriában 4G adatkapcsolattal, 60 Hz-es képfrissítéssel és Android 13-mal, amit a 45 wattos töltésteljesítmény kompenzál kicsit, ráadásul az előirányzott 500 dolláros árat is módosították, így a Blackview Hero 10 lehet májustól a legolcsóbb opció ebben a műfajban a maga 399 eurós (157 ezer forint) vagy 435 dolláros árával, átvéve a címet az 500 dolláros Nubiától.

Előzmények

Hirdetés