Még egy adag Android Wear óra bemutatkozott

Moduláris luxusórától kezdve egy cégcsoport 300 termékéig rengeteg okoskütyüről hallani a lehetett az elmúlt napokban, a svájci Baselworld kiállítás kapcsán, amely lényegében az órák és ékszerek MWC-je. A Google-nek nagyon sok klasszikus szereplővel és divatmárkával sikerült megállapodnia, így sok-sok ismert brand logója feltűnik mostantól egy rakás Android Wear 2.0-t futtató, kerek kijelzős eszközön.


A Tommy Hilfiger TH24/7 [+]

Ilyen például a csatlakoztatott elődmodellhez hasonlóan valószínűleg ismét a HP közreműködésével megalkotott, új Tommy Hilfiger TH24/7, amely 300 dolláros kezdőárával kétségtelenül az olcsóbb okosórák közé tartozik, és a szokásos módon rozsdamentes acél házat kapott. A TH24/7 lelke a Snapdragon Wear 2100.

A Diesel On
A Diesel On [+]

A Diesel On nem csak megjelenésében más egy kicsit a minap bemutatott, elegáns óráknál (sokkal inkább az élek és a nyers design uralkodik). Ne zavarj módban, ha sok értesítés befut, a mindig aktív kijelző „bereped”, egészen pontosan ilyen effekttel jelzi, hogy ideje lenne rákukkantani. Ugyanígy, ha sokáig nem használnánk, a megjelenítő „bepárásodik”. Ezenfelül a Diesel valamiféle mikoralkalmazások bevezetéséről is beszélt, bár egyelőre nem tudni, hogy ez mit jelent, sem az árat, csak annyit, hogy ez a ketyere is Wear 2.0-t futtat a Snapdragon Wear 2100 segítségével.

A Movado Connect
A Movado Connect [+]

Ott van aztán a Movado Connect, amely küllemben épp a Diesel On ellentéte, hiszen a tökéletes minimalizmusra megy rá, igaz ez saját óralapjára is. A Movado sem új szereplő egyébként a csatlakoztatott órák piacán, ők is a HP-val összefogva tapogatóztak korábban ezen a téren. A mostani, ismeretlen hardverű Connect ősszel érkezik, ötféle megjelenési stílusban, 500 dolláros nyitóáron.


[+]

A Hugo Boss óráról korábban is hallani lehetett és természetesen a Touch is Android Wear 2.0-val futott be, pontosabb fog befutni augusztusban, amikor piacra kerül. A 400 dollárért kosárba helyezhető ketyere NFC-t kap (így az Android Pay rendszerrel is összedolgozik), az előzetes hírek szerint pulzusmérőt azonban nem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés